Over StudioZEP

Interieurdesign

Wij bij StudioZEP beperken ons niet alleen maar tot uw keuken. Wij kunnen al het meubelwerk in uw woning verzorgen. Of het nu gaat om een kledingkast of een badkamermeubel, een bureau of een boekenkast...Wij zijn zeer creatief hierin en met name in combinatie met uw keuken ook zeer prijsgunstig.

Modern handwerk

Uw keuken of meubel wordt vervolgens in onze studio met de hand gemaakt. Wij combineren vakmanschap met moderne technieken en precisie. Wij maken gebruik van eersteklas materialen, solide verbindingen en zorgen voor een prachtige afwerking.

Functionele en esthetische perfectie

Ons streven is om kwalitatief, functioneel en esthetisch de perfecte maatwerkkeuken af te leveren. Waarbij wij persoonlijke service als onderdeel zien van de kwaliteit die wij leveren. Wij nemen eenvoudigweg alle tijd die er nodig is gedurende het voortraject en met dezelfde aandacht die wij aan het vervaardigen van de keuken besteden, verzorgen wij ook de montage.

Keuken als centrale ruimte

De keuken vormt vaak het middelpunt van een huis. De keuken is de plek waar gesprekken tot stand komen, waar ontspannen een maaltijd kan worden bereid of genuttigd en waar men gasten ontvangt. De missie van StudioZEP is het maken van hoogwaardige unieke keukens. Van keukens die toegespitst zijn op de wensen en ideeën van de klant en die passen bij de architectuur en inrichting van de woning.

Keukenontwerp

Onder het genot van een kop koffie of een glas wijn bespreken we eerst alle wensen die u heeft om uw droomkeuken te realiseren. Daar voegen wij graag onze 20 jaar lange ervaring in keukendesign aan toe, om samen met u te komen naar een efficiënt ingedeelde ruimte met praktische en slimme oplossingen. In overleg bepalen we de vormgeving, de materialen, het type hang- en sluitwerk en de wijze van afwerking. Wat ons betreft hoeft de vormgeving zich niet alleen tot de keuken te beperken.